Om oss

Vi på Arnemarks köttservice värnar om Pitebygden, Norrbotten och Västerbotten – Gör du också det? I så fall är vi ditt alternativ när det kommer till kvalitetskött och -vilt.

Vi säljer enbart lokalt kött från Norrbotten och Västerbotten, och vi väljer bondens bästa djur samt vilt från de norrbottniska skogarna. Vi väljer den bästa djuren från lokala bönder runt om oss, på så sätt vet vi med säkerhet att djuren haft en bra djurhållning och uppväxt. För att uppnå den bästa kvaliteten till kunden så BESÖKER VI GÅRDEN OCH VÄLJER DJUREN.
Hos oss köper du allt från 250 g kött till ett helt slaktat djur – Du bestämmer, Vi fixar.

Vi använder oss av den bästa mörningsmetoden, vilket ger grunden för den bästa matupplevelsen.
Du kan beställa ditt kött från oss och få det hemlevererat med vår kylbil, hämta det i Arnemark eller i vår butik Gallerian i Piteå,
Det går också bra att komma in till någon av våra köttbutiker för att direkt köpa över disk.

Vi erbjuder även presentkort som kan nyttjas till såväl kött, vilt, knivslipning samt styckningskurser.

Vi på Arnemarks Köttservice erbjuder bland annat tjänster som ,häst transport, knivslipning, styckningskurser samt styckning åt lokala bönder.

Hos oss hittar du färdiga köttlådor som är perfekta för säsongen, tex:

  • Renlåda
  • Lammlåda
  • Grislåda
  • Nötlåda
  • Höstlåda
  • Nyårslåda
  • Jullåda
  • Prsonallåda

Tjänster som vi erbjuder

Kötthotell

Vill du ha vårt fina kött ännu mer exklusivt? Varför inte checka in det på kötthotellet. Har du mycket krav när det gäller kött? Vi älskar dina krav, vi använder oss av ​kötthotellet just för att du ska få ditt kött extra exklusivt och anpassat efter dig. Då vi har den bästa mörningsmetoden för att lyckas med goda resultat.

Slipning av knivar

Är dina knivar slöa? Visste du att vi på Arnemarks köttservice slipar dina knivar? Vi erbjuder dig proffsslipning med slipgaranti om du mot förmodan inte skulle bli nöjd.
59 kr per kniv. Vid större antal över tio knivar blir priset 49 kr per kniv.
Ring eller kom in i någon av våra butiker så fixar vi det.
Vi slipar även till restaurangkök, kommunala kök och jaktlag.

Vi slipar även yxor. Kontakta oss för vidare information.

Förädling av kött

Vi på Arnemarks köttservice jobbar med olika typer med förädling av kött så som, hängmörning, torkning av vilt kött, rökning av kött och olika charkprodukter.

Köttkunskap

Vi på Arnemarks Köttservice har hög kunskap inom branschen - Allt för att du som kund ska känna kvalité. Vi har många års erfarenhet inom djur,djurtransport, slakt, styckning och kött.

Närproducerat kött

Alla våra djur kommer från de lokala bönderna och de norrbottniska skogarna, då vi tror på närproducerat och vill ha den bästa kvaliteten till kunden. Vi väljer med noggrannhet ut det bästa köttet för det bästa resultatet. Därmed vet vi med säkerhet att djuren haft ett friskt och välmående liv.


Foto: Janne n

Om oss

Arnemark köttservice är ett litet företag med stor kunskap när gäller djur, kött och kniv. Vi säljer endast lokalt kött från Norrbotten och vi väljer framför allt pitebygdens bönder, samt djur från de norrbottniska skogarna.
Vi väljer den bästa råvaran från lokala bönder runt om oss genom att besöka gården, på så sätt vet vi med säkerhet att djuren haft en bra uppväxt. Att välja rätt djur är grunden för resultat för mörningsprocessen och mört kött.

Jag heter Nawid och jobbar stolt på Arnemarks Köttservice.“Jag kommer inte ihåg att min far lärde mig hur man skriver med en penna, men jag kommer ihåg att hur han lärde mig hur man slipar en kniv.Jag är väldigt nöjd av de kunskaper jag fick lära mig av honom.”