Lammkött
Lammkött är en delikat och smakrik köttbit som ofta förknippas med festliga måltider och traditionella rätter.
Lamm har en distinkt, något söt smak som skiljer sig från andra köttslag och ger en härlig fyllighet till varje tugga.
Köttet är dessutom väldigt mört, vilket gör det till en favorit för långkok eller grillning.
Det finns flera styckningsdelar att välja mellan, från saftiga lammracks till den mustiga lammfärsen och lammlägg i långkok.
Lammköttet passar utmärkt med kraftiga kryddor som rosmarin, vitlök, timjan och mynta, vilket lyfter fram dess naturliga smak på bästa sätt.
Oavsett tillagning ger lammkött en unik och god smakupplevelse.
Visar alla 25 resultat
-
Benfri Lammbringa
-
Halvt Lamm (styckat)
-
Hängmörad Lammentrecôte
-
Hängmörade Lammkotletter
-
Helt Lamm – Finstyckat
-
Helt Lamm – Grovstyckat
-
Helt Lamm – Ostyckat
-
Lamm Flapstek
-
Lammbog
-
Lammbringa (med ben)
-
Lammfärs
-
Lammfilé
-
Lammfiol
-
Lammfiol- Varmrökt
-
Lammhals
-
Lammhjärta
-
Lammlägg
-
Lammracks
-
Lammrevben
-
Lammrostbiff (kappa)
-
Lammsadel
-
Lammytterfilé
-
Lyxlåda Lamm
-
Nätad Lammstek (benfri)
-
Varmrökt Lammstek