Nötkött
Nötkött är en fantastisk proteinkälla som bjuder på en rik och fyllig smakupplevelse.
Det är mångsidigt och tillagas på olika sätt, från grillad biff och stekt entrecôte till mustiga grytor.
Köttet på tallriken varierar oerhört beroende på ursprung och tillagning, vilket gör att du kan uppleva en rad olika texturer – från den möra filén till långkok av högrev.
Nötkött är näringsrikt, fullt av protein, järn och viktiga vitaminer som är bra för kroppen.
Visar alla 63 resultat
-
Bakdelslåda – Nöt
-
Baklårslåda – Nöt
-
Bogstek – Nöt
-
Brisket
-
Buljongben Nöt
-
Cowboy Steak
-
Flankstek – Nöt
-
Flapsteak
-
Fransyska – Nöt
-
Grillben – Nöt
-
Grillkorv
-
Grytbitar – Nöt
-
Hamburgare Råvara (Älg & Nöt)
-
Hamburger Råvara – Nöt
-
Hängmörad Club Steak
-
Hängmörad Cowboy Steak
-
Hängmörad Entrecôte
-
Hängmörad Entrecote (med ben)
-
Hängmörad Entrecôte Klass 1
-
Hängmörad Entrecôte med Ben Klass 1
-
Hängmörad Oxfilé
-
Hängmörad Ryggbiff
-
Hängmörad Ryggbiff Klass 1
-
Hängmörad T-Ben Steak (klass 1)
-
Hängmörad Tomahawk Steak
-
Hel Oxfilé
-
Hel Rostbiff (inkl. Rostas)
-
Hel Tomahawk Steak (Hängmörad)
-
Högrev, Skivad (3-5cm)
-
Högrevsburgare
-
Innanlår – Nöt
-
Kalvlägg
-
Kalvstek (nöt)
-
Märgpipa 2-3cm (Märgben)
-
Mellangärdet
-
Nöt Framdelslåda
-
Nötfärs – 1kg
-
Nötfärs – 5kg (nöt)
-
Nöthjärta
-
Nötlåda
-
Nötstek – Varmrökt
-
Nöttunga
-
Oxbringa
-
Oxkind
-
Oxlägg, Skivad (Osso Buco)
-
Oxsvans
-
Picanha
-
Råbiff
-
Rostas – Nöt
-
Rostbiff – Nöt
-
Rulle – Nöt
-
Short Ribs/Nöt Ribs
-
Slaktarbiff / Njurtapp
-
Steak Box
-
Suovas av nöt/Suovaskebab
-
Tataki Steak (Bogfilé)
-
Texasbiff
-
Tomahawk Steak Hängmörad (Klass 1)
-
Toppbog Stek – Nöt
-
Tri-Tip Steak – Nöt
-
Ung Nötlever
-
Valborgslåda
-
Ytterlår – Nöt